Utorak, 23 srpnja, 2024

Booking.com dodijelio nagrade “Guest Review 2016”: Od deset nagrađenih, smještajni objekt Kampanel u Turnju jedini iz Zadarske županije!

Top 10 zahtjeva putnika prilikom rezervacije smještaja prema istraživanju koje je proveo Booking.com su udoban krevet (80 posto), veličanstven pogled (60 posto), besplatan Wi-Fi (52 posto), prostrane kupaonice (39 posto), mekani jastuci (35 posto), usluga dostave u sobu (28 posto), vodopadni tuš (25 posto), piće dobrodošlice (21 posto), dovoljno velik ormar i vješalice za kapute (17 posto), rasvjeta (13 posto).

Booking.com dodjelom nagrada “Guest Review 2016” odao je priznanje izvrsnosti svojim partnerima koji korisnicima Booking.com-a omogućuju nezaboravna iskustva u svojim smještajnim objektima.
U Hrvatskoj je 12.219 objekata svih vrsta dobilo nagradu s prosječnom ocjenom gostiju od 8.9. Čak 31 objekt dobio je najviših 10 bodova čime se dokazuje trud domaćina koji svojim gostima žele osigurati nezaboravan odmor. Među najnagrađivanijima se nalaze apartmani i kuće za odmor što je i u skladu s globalnim trendovima u potražnji smještaja za odmor.
Jedini objekt na području Zadarske županije koji se okitio ovim vrijednim priznanjem je Kampanel u Turnju u vlasništvu Martina i Marijane Mišulić.

Nagrada “Guest Review 2016” temelji se na više od 110 milijuna ocjena korisnika koje ove godine obuhvaćaju 355.535 objekata u 205 zemalja. Ocjene putnika donijele su najviše nagrada Italiji (18.037), Ujedinjenom Kraljevstvu (16.514), Austriji (12.659), Grčkoj (12.439), Hrvatskoj (12.219) i Poljskoj (10.399).
Top 10 zahtjeva putnika prilikom rezervacije smještaja prema istraživanju koje je proveo Booking.com su udoban krevet (80 posto), veličanstven pogled (60 posto), besplatan Wi-Fi (52 posto), prostrane kupaonice (39 posto), mekani jastuci (35 posto), usluga dostave u sobu (28 posto), vodopadni tuš (25 posto), piće dobrodošlice (21 posto), dovoljno velik ormar i vješalice za kapute (17 posto), rasvjeta (13 posto).
Apartmani, kuće za odmor i vile nalaze se na vrhu liste objekata sa savršenih 10 bodova u 2016. godini čime takve vrste objekata čine više od 70 posto smještaja koji su primili ovu nagradu. Ovakav podatak ne iznenađuje s obzirom na to da je u nedavnom istraživanju koje je proveo Booking.com, 70 posto ispitanika izjavilo da se na odmoru najbolje provedu kad se na destinaciji osjećaju kao doma, a čak 59 posto ispitanika izjavilo je da vole osjetiti osobnu povezanost s domaćinom ili osobljem smještaja u kojem se nalaze.
Putnici sve više očekuju smještaj krojen po njihovim potrebama, u kojem će se osjećati kao kod kuće. Na vrhu prioriteta prilikom putovanja, putnici ističu stručno osoblje koje je uvijek spremno pomoći (91 posto). Skoro pola (49 posto) ispitanika tvrdi da im ljubazno osoblje bitno utječe na kvalitetu odmora, a druga polovica (42 posto) tvrdi da je ono apsolutno potrebno i da se ne bi dugo zadržavali na lokaciji bez stručnog osoblja.
– Više od 110 milijuna ocjena koje su gosti ostavili na platformi Booking.com, pomogle su putnicima pronaći savršeni smještaj te smo našim partnerima koji iznajmljuju smještaj dali uvid u to što putnici žele, očekuju i cijene kada odlaze na putovanja i što bi se moglo poboljšati. Dodjelom nagrade “Guest review 2016” želimo čestitati, zahvaliti i odati počast uloženom trudu i posvećenosti naših partnera u kreiranju savršenih iskustava našim putnicima. – izjavio je Remco van Zanten, globalni direktor za odnose s partnerima pri Booking.com-u.
Gdje god odsjedaju, putnici ne trebaju samo jastuk za spavanje. Odmor za pamćenje kreira se detaljima. Od prve fotografije koju gost vidi online, do dobrodošlice na prijamnom pultu, hrana koju jede i ambijent u kojem se nalazi, čine samo neke od bitnih detalja savršenog putovanja. Nagrada “Guest Review 2016” Booking.com-a prepoznaje te detalje i odaje priznanje tim objektima.


NAGRAĐENI HRVATSKI OBJEKTI S NAJVIŠOM OCJENOM 10.0:

Kampanel, Turanj

Apartments Villa Lilla, Baška Voda

Villa Ratac, Slano

Premium Class Apartments, Zagreb

Casa39 Apartments, Rovinj

Apartment Dee Dee, Dubrovnik

Apartments Oliva, Brist

Holiday Home Međimurski Ceker, Sveti Martin na Muri

Venus Apartment, Stobreč

Apartment Delišan, Split 

Skoči do alatne trake