Petak, 19 travnja, 2024

Trideset i sedmero diplomanata promovirano u prvostupnike ekonomije: Klaudia Gašpić iz Zadra najbolja studentica generacije

U svečanoj dvorani hotela Adria u Biogradu na Moru održana je četvrta svečana promocija diplomanata Veleučilišta Baltazar Zaprešić, dislociranog studija u Biogradu na Moru. Trideset i sedmero diplomanata trogodišnjeg preddiplomskog stručnog studija Poslovanje i upravljanje, smjer Poslovna ekonomija i financije promovirano je prvostupnike ekonomije u području poslovne ekonomije i financija.
Svečanu promociju vodili su prodekan dr.sc. Jadran Antolović, predsjednik Upravnog vijeća Veleučilišta Baltazar mr.sc. Drago Bago, voditelj Dislociranog studija u Biogradu dr.sc. Pave Ivić te v.d. dekana Veleučilišta Baltazar dr.sc. Zoran Pičuljan.
Na Veleučilištu Baltazar, uključujući studijske programe u Zaprešiću i Biogradu na Moru, studira više od dvije tisuće studenata. U Biogradu trenutno studira devedeset i četvero studenata, a do danas, u osam godina rada, diplomiralo je 121.
– U ovom svečanom trenutku želim istaknuti da je uspjeh koji ste postigli, a za njega se vrijedlilo i trebalo pomučiti, prije svega vaš, dragi studenti. Može se ustvrditi da ste svojim zaslugama zakoračili u stvarni svijet natjecanja u kojem neće biti lako ali ovo je korak koji vas treba osnažiti i pokazati da se i vi s izazovima života itekako možete nositi i pritom sretno stvarati. – istakao je, među ostalim, dekan Pičuljan.

Nadalje, dekan Zoran Pičuljan pozvao je diplomante da ne nasjedaju na prečace, olaka obećanja, na nefer utakmice u kojima neće poštovati kolege i sve ljude te da budu vjerni načelima struke, u poslu stručni i odgovorni. Dodao je kako u vremenu pesimizma moramo graditi i njegovati optimizam i težiti da nam u Lijepoj Našoj uistinu bude lijepo te da je ne napuštamo.
Posebno pohvaljena i nagrađena za postignuti uspjeh i zalaganje, od strane dekana, bila je najuspješnija studentica generacije Klaudia Gašpić iz Zadra s prosjekom ocjena od 4,5.
Promociji su nazočili i član Upravnog vijeća Dislociranog studija u Biogradu na Moru Tonči Šangulin te gradonačelnik Ivan Knez.


Diplomirali su: Josip Mijolović, Klaudia Gašpić, Meri Maslarda, Jurica Vidaković, Tatjana Ivanišević, Predrag Poljak, Antonio Parić, Valentino Čačić, Ivana Anić, Jasmin Čirjak, Luka Martinac, Ante Mandić, Ante Krstanović, Antonio Mirkov, Ardita Morina, Ivan Čirjak, Marija Marić, Ankica Vrkić, Marija Mršić, Vesna Baričić, Anita Marić, Josipa Penezić, Josip Barešić, Kristina Lekaj, Anamarija Ražov, Josip Kartelo, Iva Vlaić Došen, Marin Marušić, Alenka Perković, Lucija Nakić, Lucija Vanjak, Josip Mitrović, Josipa Birkić, Marin Šišić, Roberta Medić, Paulo Santini i Antonia Gulan.


Skoči do alatne trake