Petak, 12 travnja, 2024

Izbor za Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016.: Finalistice pristigle u Biograd i započele pripreme za finalnu večer 28. travnja

Karavana ljepote Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016. pristigla je u Biograd na Moru u Ilirija Resort gdje će boraviti nekoliko dana do početka izbora za Miss Zadarske županije.
Od danas kreću pripreme deset finalistica koje će se pripremati kako bi 28. travnja 2016. bile spremne za finalnu večer kada će jedna od njih postati Miss Zadarske županije za Miss Hrvatske 2016.
Spektakl ljepote nam pripremaju organizatori, a pobjednica izbora će predstavljati županiju u finalu Miss Hrvatske početkom lipnja u Šibeniku.
Podsjetimo se, prošlogodišnja Miss Zadarske županije Anja Bijelić je odlično odradila svoj mandat i na najbolji mogući način predstavila Zadarsku županiju tijekom posljednih godinu dana, a upravo lijepa Anja kreće u veliki projekt “Aktiva Hrvatska” gdje u suradnji s Renatom Sopek želi potaknuti građane Hrvatske da se bave sportom i to pod pokroviteljstvom predsjednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović.

finalistice-miss-zadarske-županije-za-miss-hrvatske-2016-2Pobjednici Miss Zadarske županije 2016. neće biti lako jer je lijepa Anja ostavila snažan dojam na cijelu Hrvatsku stoga organizatorima je zadatak da i ovog puta od pobjednice učine da bude ponos Zadarske županije u što nimalo ne sumnjamo.
Voditelj programa Miss Zadarske županije je Davor Garić, a brojni domaći dizajneri i brandovi će predstaviti svoje nove kolekcije koje će nositi finalistce među kojima su: Bleu Homme, Pompea, Čarapica Design, Jo Jo Design, Božena Bratović Smolić, Boxeur Des Rues i Carol by Klara Ivanović.
U glazbenom programu nastupaju Antonija Šola i Diamond Soul Entertainment.

 

Skoči do alatne trake