Subota, 20 srpnja, 2024

Izrada Lokalne razvojne strategije 2014.-2020. za područje LAG-a “Laura”: Radni sastanak za prijavitelje s područja općine Pakoštane 15. siječnja u 13 sati

Obavještavaju se svi potencijalni prijavitelji na natječaje iz ruralnog razvoja s područja općine Pakoštane da je trenutno u tijeku izrada Lokalne razvojne strategije 2014.-2020. za područje LAG-a „Laura“ kojem pripada i Općina Pakoštane.

Mole se svi zainteresirani da se odazovu radnom sastanku koji će se održati dana 15. siječnja 2016. g. u 13 sati (petak) u zgradi Općini Pakoštane u velikoj vijećnici.

Napominjemo kako će već slijedeću godinu LAG „Laura“ raspisati natječaje za manje projekte iz sektora lokalne infrastrukture, poljoprivrede i šumarstva te ostalih nepoljoprivrednih djelatnosti (ruralni turizam i sl.) te će sukladno tomu odobriti sredstva za projekte koji će zadovoljiti uvjete natječaja.

Stoga bi bilo vrlo važno da se svi projekti koji se namjeravaju realizirati na području općine Pakoštane nalaze u strategiji LAG-a „Laura“ kako bi pri ocjenjivanju dobili maksimalni broj bodova.


OPĆINA PAKOŠTANE

Skoči do alatne trake