Četvrtak, 25 travnja, 2024

“Pomorci” uvjerljivi protiv “Fruškogorca”

Proteklog vikenda veterani Malonogometnog kluba „Pomorci“ iz Biograda gostovali su na krajnjem istoku Hrvatske, u Šarengradu i Iloku kod domaćina HNK „Fruškogorac“ iz Iloka. Prijateljska utakmica s domaćinima završila je s visokih 8:1 za Biograđane. Na odmor se otišlo s minimalnih 1:0, međutim, u nastavku spremniji i raspoloženiji „Pomorci“ su se raspucali i uvjerljivo pobijedili. Zgoditke za „Pomorce“ postigli su Željko Birkić (4), Zdenko Mišić (2),Dražen Verlić (1) i Mladen Agatić (1). Uz strijelce još su igrali Emil Peričić, Branko Pezelj, Darko Novosel i Ivica Babić.
– Nakon utakmice uslijedilo je druženje uz posjet poznatim Iločkim podrumima, večeru i svirku tamburaša. Zahvaljujemo se Iločanima na gostoprimstvu i najavljujemo nastavak prijateljstva!– rekao je jedan od igrača Dražen Verlić.
Ovo je peto gostovanje „Pomoraca“ ove godine, do sada sudjelovali su na turnirima u Ptuju, Mostaru, Korenici i Varaždinu te jednom su organizirali i domaćinski turnir u Biogradu u listopadu.
Ovom prilikom biogradski malonogometaši posjetili su grad-heroj Vukovar, Ovčaru i Spomen-dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti te paljenjem svijeća na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata odali počasti preminulim vukovarskim braniteljima.


Skoči do alatne trake