Subota, 20 travnja, 2024

“Ilirija” isplatila božićnice od 2 i po tisuće kuna, prigodni darovi za djecu 153 zaposlenika

Ilirija d.d., turistička tvrtka iz Biograda na Moru, kao društveno odgovoran poslovni sustav, vodeći računa o svojim zaposlenicima kao ključnim nositeljima poslovnog procesa, u svojoj do sada najboljoj poslovnoj godini isplatila je božićnicu u maksimalnom neoporezivom iznosu od dvije tisuće i petsto kuna. U odnosu na 2017. godinu, iznos božićnice je povećan za 25 posto.
– Svjesni da kvalitetu usluge u turizmu i zadovoljstvo naših više od 6 tisuća gostiju dnevno u sezoni samo u našem turističkom sektoru, to su hotelijerstvo, nautika, kamping i DMK Ilirija Travel, ne uključujući dnevne posjetitelje naše City Gallerije u Zadru, stvaraju naši zaposlenici, stoga smo u 2018. godini posebnu pažnju posvetili razvoju ljudskih potencijala i brizi o našim zaposlenicima ali i njihovim obiteljima. Ilirija d.d. po prvi put, pored božićnice, dodijelit će i prigodni dar u naravi za 153 djece naših zaposlenika koji će djeci biti uručen na za toj posebnoj organiziranoj predstavi u subotu, 22. prosinca 2018 godine. Nadalje, tvrtka već dugi niz godina organizira godišnje okupljanje svojih zaposlenika te prigodni božićni i novogodišnji domjenak na kojem se tradicionalno osvrćemo na postignuća u tekućoj godini uz jačanje međusobnog zajedništva, uvažavanja i poštovanja ne samo Ilirije kao poslovnog subjekta već Ilirije kao zajednice svih naših zaposlenika i njihovih obitelji. – izjavio je Goran Ražnjević, predsjednik Uprave Ilirije d.d..

Goran Ražnjević

I u narednoj poslovnoj godini ova biogradska tvrtka će izrazitu pažnju posvetiti brizi o svojim zaposlenicima i daljnjem razvoju ljudskih potencijala stavljajući naglasak na zapošljavanju lokalnog stanovništva od čega 99 posto svih zaposlenika Ilirije dolazi s područja Zadarske županije te daljnjem razvoju motivirajućeg radnog okruženja i brizi o povećanju njihovih materijalnih prava.


 

Skoči do alatne trake