Petak, 29 ožujka, 2024

Demanti Ivana Sambunjaka na članak B-portala od 14.4.2016. pod naslovom „Trajektno pristanište se seli između Kumenta i plaže Slanice, na istom mjestu novim UPU-om predviđena suha marina, pristanište s 200 vezova, prostor za sportske klubove i tematski park morski akvarij“


U tekstu Vaše web stranice „www.b-portal.hr“ od 14. travnja  2016. g. pod naslovnom „Trajektno pristanište se seli između Kumenta i plaže Slanice, na istom mjestu novim UPU-om predviđena suha marina, pristanište s 200 vezova, prostor za sportske klubove i tematski park morski akvarij“ potpisanog autora izrečene su netočne tvrdnje.

Netočnu tvrdnju predstavlja prva rečenica novinarskog izvještaja ”Gradsko vijeće Grada Biograda na Moru održalo je tridesetu sjednicu s koje je izostalo troje vijećnika: Ivan Babara (Nezavisna lista Ivan Babara), Sanja Delin (HDZ) i u posljednje vrijeme već više puta Ivan Sambunjak (HDSSD).”

Predmetna tvrdnja da ne dolazim na sjednice vijeća predstavlja neistinu, jer sam podnio ostavku na dužnost izabranog gradskog vijećnika još prije nekoliko mjeseci što Vam u prilogu i dostavljam. Dakle, podnio sam ostavku na dužnost izabranog vijećnika, stoga i ne mogu prisustvovati sjednicama GV-a.

Također, predmetnom  tvrdnjom se stvorio dojam da ne izvršavam svoje političke obveze nedolascima na sjednice Gradskoga vijeća. Time mi je nanesena šteta stoga Vas molim da demanti sukladno Zakonu o medijima objavite ovaj demanti.

 

S poštovanjem,

Ivan Sambunjak, mag.ing.geod. (v.r.)

Skoči do alatne trake